Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek Sellyről

 

Selena Gomez felhagy az énekléssel?


 Selena Gomez élvezi, hogy ő egyben sikeres színésznő és énekesnő, de a Wizards of Wavarly Place sorozat sztárja azt mondja, hogy jövőjében csak úgy látja magát mint színésznő, és lehet, hogy örökre felhagy az énekléssel.

selena.jpg

.A sikeres Round and Round énekesét, Selena Gomezt arról kérdezték, hogy melyik pályafutása, az énekesi, vagy színészi karrierje érdekli jobban, illetve melyik dologgal fog a jövőben többet, esetleg csak azzal foglalkozni.

A 18 éves tinisztár erre a kérdésre ezt válaszolta:

„Nem igazán bízok magamban. Valamikor, amikor felébredek, akkor szó szerint megszállottja vagyok a zenémnek, viszont másnap már úgy érzem, hogy én csak a filmekért élek. Ezért nem hiszem, hogy ha felnőtt leszek, még mindig fogok foglalkozni az énekléssel. Ha a jövőbe tekintek, csak színésznőként tudom magam elképzelni.”

Arról is kérdezték a Wizards of Waverly Place sztárját, hogy mostanában hogy telnek a napjai ebben a „nonstop” időben (mivel nemrég jelent meg A Year Without Rain című albuma):

„Még mindig foglalkozok a Wizards of Waverly Place-szel, amíg lehet, hiszen nemsokára a sorozat véget ér, és ez sajnos nem vicc. Készülök az új szereplésekre, nincs megállás ebben a világban. Nem mondom, hogy mostantól nem fogok egy hangot sem kiénekelni, de az biztos, hogy a zenével ezentúl kevesebbet fogok foglalkozni, de végül is az is megtörténhet, hogy örökre felhagyok vele.”

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Selena szerki

Írjatok ezekre a címekre hogy mit írjak h mihez van kedvetek puszka. :DD

vircsi1999@gmail.com

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 139661
Hónap: 2675
Nap: 91